Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Лигівський храм відзначив 15-річний ювілей

Дата: 22.07.2021 08:03
Кількість переглядів: 205

Фото без опису21 липня у свято ЯВЛЕННЯ КАЗАНСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ Лигівський храм відзначив 15-річний ювілей: 24 травня 1999 року було закладено першу цеглину, а у 2006 році новозбудований храм освятили. На службі окрім настоятеля Лигівського Свято-Казанського храму отця Сергія були присутні настоятель Сахновщинського Свято-Покровського храму отець Іоанн та настоятель Красноградського Благовіщенського храму отець Миколай.

Отець Іоанн передав парафії Свято-Казанського храму грамоту від Онуфрія, митрополита Харківського і Богодухівського, а також вручив грамоту від Онуфрія, митрополита Київського і всієї України, Ользі Моренко – постійному спонсорові Лигівського храму.

Заступник Сахновщинського селищного голови Олександр Коба поздоровив настоятелів та вірян зі святом, побажав людям міцності віри, а храму – процвітання, й запевнив, що місцева влада буде підтримувати Лигівську парафію.

Отець Іоанн та отець Сергій подякували представнику місцевої влади за розуміння, за допомогу й підтримку вірян Сахновщини.

Керівник ПСП „Агрофірма Прогрес” Володимир Моргун, який завжди допомагав і допомагає храмові, починаючи з його будівництва, відзначив, що має ще багато планів щодо облагородження Лигівського храму. І це цілком реально, якщо згуртуватися нашим фермерам і небайдужим людям.

На святковій трапезі вдалося почути прекрасну мудрість: «Кожна людина – то олівець в руках Божих. І будучи олівцем, пам’ятай 5 правил:

1. Важливо, яка рука тебе тримає.

2. Час від часу тебе будуть «підстругувати».

3. Найголовніше - в середині.

4. Май міцний стержень.

5. Обов’язково залиш після себе слід».

Хочеться побажати всім нам, сахновщани, залишити після себе світлий слід, добрий спомин, жити з вірою і добром у серці. Звертатися до Господа не лише з проханнями, а й з вдячністю. Частіше приходити у Храм Божий, підтримувати Православну Церкву.

Зі святом, дорогі сахновщани! Нехай береже вас Господь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь