Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

СВК «Україна»

Дата: 21.07.2021 10:21
Кількість переглядів: 327

Фото без описуНа сьогодні немає важливішого питання в громаді, як збирання ранніх зернових та зернобобових культур врожаю 2021 року. Сільськогосподарське підприємство СВК «Україна» одним із перших приступило до жнив. Очолює господарство Микола МОСІЄНКО – керівник з багаторічним досвідом роботи в сільському господарстві.

20 липня Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, завідувач сектору агропромислового розвитку селищної ради Юрій МОСТОВИЙ та спеціаліст сектору агропромислового розвитку селищної ради Олександр ЮДІН провели виїзну зустріч з керівництвом та спеціалістами СВК «Україна», де побачили злагоджену та організовану роботу всіх служб.

Чотири комбайнових екіпажів працюють якісно і без збоїв: комбайн Нью Холенд: комбайнер Володимир Чебан та його помічник Микола Паламарь; комбайн КЛАСС: комбайнер Олександр Григоренко, помічник Віктор Григоренко; комбайн ДОН-1500: комбайнер Анатолій Гела, помічник Дмитро Бережняк; комбайн ДОН-1500: комбайнер Олександр Політович, помічник Борис Конотоп. З поля на тік відвозять врожай водії ГАЗ 53: Анатолій Шийка, Володимир Скрипник, Володимир Куліш, Володимир Шпак. Всім процесом збирання керує безпосередньо головний агроном кооперативу Микола Корнієнко.

Робота кипить не тільки в полі, а й на току, де працює завідувачем Ірина Шийка. На ваговій приймають врожаї вагарі Людмила Шевченко та Людмила Нестеренко, очищають зерно на ЗАВі механізатори току Костянтин Третяк і Олександр Черненко. Водій ГАЗ 53 Володимир Григоренко вже не один рік перевозить очищене збіжжя до комори.

Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький подякував трудівникам СВК «Україна» за плідну, віддану та тяжку працю.

Сектор агропромислового розвитку

Сахновщинської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь