Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Конкурс-фестиваль «Мелодії моря»

Дата: 20.07.2021 08:07
Кількість переглядів: 220

Фото без описуЗ 27 червня по 4 липня вихованці старшої групи зразкової хореографічної студії «Експресія» брали участь в VІ Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Мелодії моря», який проходив на курорті «Залізний Порт» Херсонської області. Діти мали змогу поєднати участь у престижному конкурсі та відпочинок на березі Чорного моря. Не дивлячись на неймовірно сильну конкуренцію (зразкові студії та колективи з міст Харків, Київ, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг та ін.), Сахновщинська хореографічна студія зайняла почесне ІІ місце з танцем «Ой на Івана, ой на Купала» у номінації «Стилізація народного танцю 14-16 років» та два почесних ІІІ місця з номерами «Протистояння» та «Доля» у номінації «Сучасний танець 14-16 років».

Ця подорож – незабутні спогади на все життя для юних сахновщан: окрім позитивних емоцій від участі та зайнятих призових місць у конкурсі, діти отримали неперевершені враження від морського відпочинку, який проходив у комфортабельних номерах пансіонату «Вікторія», з якісним триразовим харчуванням та двома басейнами на території. Вихованці студії разом з керівником відвідали сучасний аквапарк, дискотеку в стилі хіпі, концерт гурту «Ненсі» на набережній, на власні очі бачили дельфінів у морі. Відпочили душею і тілом.

Діти не просто щасливі від цієї поїздки, вони у захваті. Оновлені, сповнені сил, вони збережуть ці світлі спомини у своїх серцях назавжди і повні натхнення розпочнуть новий рік учбових і творчих звершень.

Керівник зразкової хореографічної студії «Експресія» Людмила Корінна, батьківський та учнівський колективи висловлюють щиру вдячність керівництву Сахновщинської селищної ради: Сахновщинському селищному голові Володимиру Суєцькому та заступнику Олександру Кобі за значну й таку необхідну фінансову підтримку талановитих дітей Сахновщини, за унікальну можливість показати свої творчі вміння й отримати незабутні враження від літнього відпочинку!

Бажаємо керівникам Сахновщинської громади міцного здоров’я, великого родинного щастя і миру! Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками!

Сахновщинська селищна рада, в свою чергу, висловлює вдячність спонсорам: депутату Харківської обласної ради Армену Бакманяну, депутату Сахновщинської селищної ради Олександру Черкасу та підприємцю Максиму Василенко за надану грошову допомогу для поїздки дітей на конкурс.

Дякуємо керівнику зразкової хореографічної студії «Експресія» Людмилі Корінній за вкладені сили, любов, терпіння й подекуди – нерви й переживання у підростаюче покоління сахновщан. Спасибі батькам за ваших дітей, завдяки таланту яких про наш край знають на всеукраїнському рівні. Бажаємо нашим юнакам та дівчатам нових творчих звершень, успіхів у навчанні та улюбленій справі! Пишаємося вами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь