Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Робота в старостинських округах

Дата: 14.07.2021 13:34
Кількість переглядів: 177

Фото без опису13 липня керуюча справами Сахновщинської селищної ради Світлана Сіренко, начальник відділу економічного розвитку, проектно-інвестиційної діяльності Катерина Кухтіна та начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності  Аліна Лєгуша провели роботу в Аполлонівському, Катеринівському, Дубовогрядському та Новочернещинському старостатах: розпочали підготовку до інвентаризації майна, перевірили стан документації, проконсультували щодо програмного забезпечення.

 Створення нової територіальної одиниці – процес складний, неодноденний, що вимагає засвоєння нових знань, вмінь і навичок як старостами, так і діловодами. Тому ціль спеціалістів селищної ради не лише проконтролювати роботу старостатів, а в першу чергу навчити працювати в нових умовах, адаптувати працівників до сучасних вимог, зокрема до обов’язкових програм для ефективного функціонування громади «Соціальна громада» та «Територіальна громада». Перша, як зрозуміло із назви, необхідна для надання соціальних послуг громадянам, інша – для обліку жителів.

 Територіальна громада має існувати як єдиний організм, що об’єднує центр та старостати. Тому працюємо та навчаємося новому задля більшої ефективності, комфорту та зручності кожного жителя громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь