Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШКОЛИ ГРОМАДИ БУДУТЬ ЗБЕРЕЖЕНІ

Дата: 12.07.2021 13:47
Кількість переглядів: 184

Фото без описуВідповідно до ПРОТОКОЛУ № 6 засідання постійної комісії з питань соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, спорту, де слухалося питання про оптимізацію мережі закладів освіти селищної ради, депутатами було прийнято рішення підтримати план трансформації навчальних закладів (пониження ступеня) Сахновщинської територіальної громади на 2021 рік та рекомендувати селищному голові провести громадські обговорення питання оптимізації навчальних закладів в Багаточернещинському та Тавежнянському старостинських округах.

9 червня було проведено громадські обговорення, попередньо анонсовані на сайті Сахновщинської селищної ради та на офіційній сторінці громади у Фейсбук.

Попри існуючий проект рішення про пониження ступеня навчальних закладів, Сахновщинський селищний голова Володимир Суєцький та депутат Харківської обласної ради Армен Бакманян взяли на себе відповідальність зберегти освітню мережу нашої громади.

ЖОДНА ШКОЛА НЕ БУДЕ ЗАКРИТА І ПОНИЖЕНА В СТУПЕНІ!

При цьому Сахновщинський селищний голова вкотре зауважив, що у разі відсутності чесного декларування прибутків одноосібниками та відповідальної сплати ними податків, утримання освітньої мережі громади у теперішньому вигляді буде неможливим і пониження ступеня навчальних закладів та навіть закриття частини з них буде невідворотним. Тому ми маємо раз і назавжди зрозуміти, що в наповненні місцевого бюджету має бути зацікавлена не лише влада, а й населення. І проводити роботу з неплатниками податків ми маємо спільно. Термін виконання цієї домовленості – один рік. Якщо в цей період ситуація зі сплатою податків не покращиться, іншого вибору не буде, як знову повертатися до питання оптимізації освітньої мережі громади.

Сподіваємося на розуміння й усвідомлення населенням простої істини: чесна й прозора сплата податків – це запорука розвитку нашої громади: освіти, медицини, інфраструктури, соціальної сфери. Сахновщинський селищний голова дотримався своєї передвиборної обіцянки: не закривати жодної школи, а питання пониження ступеня широко обговорювати з населенням, тому й місцеві жителі мають дотримуватися своїх обов’язків – сплачувати податки. Тільки так, спільними зусиллями влади й громадян ми зможемо досягти ефективного розвитку нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь