Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ДЕНЬ ГРОМАДИ

Дата: 18.06.2021 08:32
Кількість переглядів: 298

Фото без опису Сьогодні у Сахновщинський край завітало чимало гостей: керівництво Зачепилівської, Кегичівської, Наталинської, Старовірівської громад, Красноградської міськради, Красноградської районної ради, Красноградської районної державної адміністрації, депутати районної та обласної ради. Запашним короваєм зустрічали гостей у Сахновщинському будинку культури. Присутні були запрошені на невелику екскурсію, ознайомилися з танцювальними студіями та мали змогу насолодитися танцем зі старовинними рушниками.

У Сахновщинському навчально-реабілітаційному центрі гості громади ознайомилися з матеріально-технічною базою центру: сучасними навчальними кабінетами, спортивною залою, ігровими кімнатами, бібліотекою, інтерактивним кабінетом, комп’ютерними класами, фізіотерапевтичним кабінетом, кабінетом ЛФК, логопедичними кабінетами, кабінетом ритміки. В актовій залі присутні переглянули мініфільм, присвячений роботі Центру та отримали запрошення від директора до плідної співпраці.

Наступним у маршруті був Лигівський старостинський округ. Тут відвідали нову сучасну амбулаторію сімейного типу, найстарішу діючу у громаді школу та новий спортивний майданчик на її території.

Далі гостей зустрічав Сахновщинський елеватор, присутні могли оцінити його потужності, а найбезстрашніші були запрошені на дах – помилуватися красою нашого краю з висоти пташиного польоту.

Завершив маршрут Свято-Покровський Храм. Отець Іоанн ознайомив присутніх з територією Храму, внутрішнім оздобленням. У Храмі функціонує недільна школа для дітей, бібліотека, пункт обміну вживаними речами. Кожної поминальної суботи у Храмі проводяться благодійні обіди. Також на території облаштовано приміщення для нічлігу до п’яти осіб.

Сахновщинський край завжди привітно зустрічає гостей. Будемо раді бачити вас знову!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь