Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Виконавчий комітет Сахновщинської селищної ради про підсумки опалювального сезону 2020-2021 року

Дата: 08.06.2021 08:21
Кількість переглядів: 158

Фото без опису 27 травня 2021 року виконавчий комітет Сахновщинської селищної ради розглядаючи питання про підсумки опалювального сезону 2020-2021 року та підготовку об’єктів соціальної сфери та дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року вирішив:

1. Затвердити Організаційно-технічні заходи з підготовки бюджетних установ та організацій до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр. на території Сахновщинської селищної ради.

2. Затвердити склад комісії з питань перевірки готовності об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Сахновщинської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та звітувати про проведену роботу на засіданні виконавчого комітету селищної ради 26 серпня 2021року

3. Покласти персональну відповідальність на керівників підприємств, установ та організацій, що знаходяться у комунальній власності селищної ради на безумовне здійснення комплексу заходів щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

4. Рекомендувати об’єднанням співвласників багатоповерхових будинків до 01.09.2021 р. забезпечити виконання заходів щодо підготовки житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 роки.

5. Керівникам підприємств, установ та організацій активізувати роботу щодо участі у заходах по зменшенню витрат на електроенергію та газ.

6. Координацію роботи з виконання цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради (Ігор РЕПРИНЦЕВ).

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника селищного голови Валерія Завалія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь