Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 19.05.2021 15:03
Кількість переглядів: 385

Фото без описуЦього тижня відбулася робоча нарада за участю секретаря Сахновщинської селищної ради Віталія Яковенка, настоятеля Свято-Покровського храму о. Іоанна, директора Сахновщинського ліцею №1 Зінаїди Науменко, директора Сахновщинського краєзнавчого музею Ніни Прядко та заступника директора КЗ «Сахновщинська централізована клубна система» Олега Яриніча. Ціль наради – знайти компромісне рішення щодо подальшої долі будівлі колишньої школи, що зазнала пожежі та підлягає у зв’язку з цим списанню. Підійшовши виважено до проблеми і розуміючи, що будівля має й історичне (одна з найдавніших споруд Сахновщини), й релігійне (перша церква Сахновщини) значення, і на сьогодні складає загрозу для школярів й молоді, бо знаходиться на території Сахновщинського ліцею №1 і є аварійною; в той же час адекватно оцінюючи фінансову спроможність нашої громади було прийнято ПОПЕРЕДНЄ рішення про необхідність часткового демонтажу будівлі, але збереження вівтарної частини. Вона в майбутньому може стати основою, наприклад,  каплички.

         Роботи планується проводити за благодійний кошт та за ініціативи громадськості й всебічної підтримки Сахновщинської селищної ради.

         Запрошуємо всіх небайдужих громадян до активного обговорення: висловлюйте свої думки у коментарях, виявляйте ініціативу – і спільними зусиллями будемо наводити лад, створювати безпечні умови для наших дітей, віддавати шану історичній минувшині нашого краю!

         Чекаємо ваших пропозицій!  



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь