Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Постійні комісії

Дата: 11.05.2021 15:06
Кількість переглядів: 364

Фото без описуРішеннями виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради було створено дві, важливі для ефективного розвитку громади, комісії та координаційну раду. 

 КОМІСІЯ З ПИТАНЬ БЛАГОУСТРОЮ ТА САНІТАРНОГО СТАНУ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Склад комісії:

            Голова комісії – заступник селищного голови Олександр БЄЛІК.

Секретар комісії – спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради Юлія БОРИСЮК.

ЧЛЕНИ КОМІСІЇ: заступник директора Сахновщинського ПКП Олександр ШТЕФА; головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради Віталій ТИЩЕНКО; провідний фахівець відділу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Сахновщинського районного відділу держпродспоживслужби в Харківській області Олена КАЛІБЕРДА; фельдшер санітарного відділу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Сахновщинського районного відділу держпродспоживслужби в Харківській області Олександр НАУМЕНКО; інспектор Сахновщинського районного відділу ДСНС Віталій СОЛОДОВНИК.

            Комісія утворюється селищною радою для здійснення контролю за станом благоустрою території селищної ради, виконанням Правил благоустрою, в тому числі організації озеленення, охорони зелених насаджень і водойм, створення місць відпочинку громадян, утримання в належному стані власних, прилеглих та закріплених за підприємствами, установами, організаціями територій.

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ КОМІСІЇ:

 - виявлення і попередження можливих порушень на території селищної ради юридичними та фізичними особами Правил благоустрою;

- внесення пропозицій, розроблення заходів щодо поліпшення благоустрою та санітарного стану території селищної ради.

ПОВНОВАЖЕННЯ КОМІСІЇ:

  • проведення рейдів та перевірок територій та об`єктів селищної ради щодо стану їх благоустрою і додержанням підприємствами, установами, організаціями, громадянами законодавства у сфері благоустрою;
  • складання актів обстеження та протоколів про адміністративні правопорушення та передача їх на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради для притягнення винних осіб до відповідальності;
  • розробка і впровадження заходів щодо покращення благоустрою та санітарного стану території селищної ради;
  • розробка проектів правових актів у сфері благоустрою і санітарного стану території.

 

 

АДМІНІСТРАТИВНА КОМІСІЯ

Склад комісії:

Голова комісії - перший заступник Сахновщинського селищного голови Валерій Завалій.

Заступник голови комісії – заступник Сахновщинського селищного голови Максим Карплюк.

Секретар комісії – головний спеціаліст юридичного відділу селищної ради Юлія Солодовник.

Члени комісії: начальник юридичного відділу Сахновщинської селищної ради Ольга Денисова; начальник відділу соціального захисту населення Сахновщинської селищної ради Ірина Тимофієнко; начальник Сахновщинського КВКП Микола Наришкін; начальник відділу економічного розвитку проектно – інвестиційної діяльності Сахновщинської селищної ради Світлана Сіденко.

Розгляд і вирішення справ в адміністративній комісії має сприяти вихованню громадян у дусі точного і неухильного додержання законів, правил співжиття й відповідального ставлення до державного і громадського обов'язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобіганню вчиненню нових правопорушень як самими правопорушниками, так й іншими особами.

Адміністративна комісія розглядає відповідно до чинного законодавства справи про адміністративні правопорушення:

  • у галузі охорони праці і здоров'я населення;
  • у галузі охорони природи, використання природних ресурсів, охорони пам'яток історії та культури;
  • у промисловості, будівництві та в галузі використання електричної і теплової енергії;
  • на транспорті, у галузі шляхового господарства і зв'язку;
  • у галузі житлових прав громадян, житлово-комунального господарства та благоустрою;
  • у галузі торгівлі, громадського харчування, сфері послуг, у галузі фінансів і підприємницької діяльності;
  • що посягають на громадський порядок і громадську безпеку;
  • що посягають на встановлений порядок управління;
  • та інші.

Адміністративна комісія у своїй діяльності керується Конституцією України, Кодексом України про адміністративні правопорушення та іншими законодавчими актами України, а також рішеннями селищної ради та її виконавчих комітетів, за порушення яких передбачається адміністративна відповідальність.

Справи розглядаються відкрито та в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи, якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи, або за довіреністю особи, яка притягується до адміністративної відповідальності.

По справі про адміністративне правопорушення адміністративна комісія виносить одну з таких постанов:

1) про накладення адміністративного стягнення;

2) про закриття справи.

За вчинення правопорушень адміністративна комісія може застосовувати такі адміністративні стягнення:

1) попередження;

2) штраф.

Перелік посадових осіб, які мають повноваження щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення: всі старости старостинських округів; старший інспектор Сахновщинської селищної ради Сергій Лимар; головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради Віталій ТИЩЕНКО; завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та запобігання корупції Сергій Татарінцев; начальник служби у справах дітей Тетяна Литвиненко; спеціаліст служби у справах дітей Тетяна Гончаренко.

 

КООРДИНАЦІЙНА РАДА З ПИТАНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Склад координаційної ради:

Голова ради -  Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ.

Заступник голови ради - заступник селищного голови Олександр БЄЛІК.

Секретар ради - головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради Віталій ТИЩЕНКО.

Члени Координаційної ради: начальник філії "Сахновщинський райавтодор" ДП "Харківський облавтодор" Руслан МАЛОВАЖНИЙ (за згодою); начальник сектору реагування патрульної відділення поліції №1Красноградського РВП ГУНП у Харківській області В’ячеслав МІДНИЙ (за згодою); начальник Сахновщинського ПКП Сергій СИДОРЕНКО (за згодою); начальник відділу економічного розвитку проектно інвестиційної діяльності селищної ради Світлана СІДЕНКО.

Координаційна рада з питань безпеки дорожнього руху є консультативно -дорадчим органом при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради.

Координаційна рада відповідно до покладених на неї завдань:

  • проводить моніторинг стану виконання органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями, незалежно від форм власності і господарювання, завдань у сфері безпеки дорожнього руху;
  • проводить аналіз стану справ та причин виникнення проблем у сфері безпеки дорожнього руху;
  • вивчає результати діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності і господарювання, з питань, що належать до її компетенції;
  • бере участь у розробленні проектів нормативно-правових актів та програмних документів з питань, що належать до її компетенції;
  • за результатами своєї роботи готує пропозиції, рекомендації.

 

Матеріал подано в інформаційно-пізнавальних цілях. Якщо маєте зауваження чи пропозиції щодо роботи комісій – радо дослухаємося до вашої думки.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь