Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Привітали ветеранів

Дата: 09.05.2021 22:43
Кількість переглядів: 337

Фото без описуЇх залишилося лише четверо… Наші ветерани. Герої, які своєю кров’ю вибороли для нас Мир: Буклей Павло Максимович 23.04.1924 смт Сахновщина; Василенко Михайло Пилипович  21.11.1924 с. Катеринівка; Ожуженко Кузьма Іванович 12.11.1926 с. Кузьминівка; Резніченко Василь Акимович 01.01.1927 с. Олійники.  Депутат Харківської обласної ради Армен Бакманян, його помічники Едгар Бакманян та Маїс Геворкян, заступники Сахновщинського селищного голови Валерій Завалій та Олександр Коба, депутат Красноградської районної ради Олександр Дьомін, депутати Сахновщинської селищної ради Карен Геворкян та Олександр Карюк, староста Новоолександрівського старостинського округу Сергій Бондаренко привітали з Днем Перемоги ветеранів Сахновщинської громади. Наші герої отримали теплі привітання зі святом, побажання здоров’я та довгих років життя, квіти, грошові подарунки, продуктові набори.

Учасники Другої світової війни виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії, залишається все менше. І настане час, коли останній солдат Другої світової залишить нас, а разом з ним у спогади відійде ціле покоління. Тим більшу повагу і любов ми маємо віддавати нашим дорогим ветеранам. Увага і чуйність – це те найменше, що ми можемо і повинні робити для них.

Земний уклін вам, дорогі ветерани, за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.  Міцного здоров’я вам,  чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять ваші рани, хай щастя і радість панують у ваших оселях. Пишаємося і шануємо! 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь