Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Нове у роботі КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

Дата: 05.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 354

Фото без опису Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Людмила Ковлагіна: «Рішенням сесії Сахновщинської селищної ради в користування Терцентру було передано приміщення колишнього Управління праці. Ці зміни вкрай важливі та потрібні, адже до цього наші відділення розміщувалися в одному кабінеті, що створювало незручності для відвідувачів та унеможливлювало розвиток та запровадження нових послуг. Розширення територіального центру дасть можливість для усунення обмежень життєдіяльності, підтримання соціальної незалежності, сприяння розвитку різнобічних інтересів, організації дозвілля і відпочинку осіб похилого віку.

Розмістивши відділення натуральної допомоги окремо, створимо осередок «Добрих справ», де відвідувачі зможуть водночас отримати послуги натуральної допомоги, перукарські, прокату технічних засобів реабілітації, а також будуть мати можливість отримати уживані речі або надати вживані речі тим, хто цього потребує. В майбутньому плануємо надавати не лише перукарські послуги, а й швацькі та ремонту взуття.

Для найбільш активних наших підопічних сформується сприятливе середовище для освітнього, культурного і творчого розвитку. Плануємо створити «Скарбничку натхнення», де для наших підопічних фахівці постійно будуть проводити семінари, тренінги, зустрічі, вечори, спрямовані на популяризацію здорового харчування, активного життя, правильного сприйняття себе та ставлення до інших. Плануємо пропагувати активний здоровий спосіб життя шляхом відкриття «Клубу активного довголіття», де можна буде займатися оздоровчо-профілактичною гімнастикою та скандинавською ходьбою.

Я переконана, що люди і в 65, й старші не мають впадати в депресію, втрачати смак до життя. Вони мають жити повноцінно й радіти кожному новому дню. Тому дуже сподіваюся, що спільними зусиллями вдасться втілити все заплановане в життя!».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь