Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Роботи з благоустрою і наведення санітарного порядку

Дата: 08.04.2021 09:45
Кількість переглядів: 262

Фото без опису Головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Віталій Тищенко про організацію «Дня довкілля» та роботи з благоустрою і наведенню санітарного порядку на території населених пунктів: Під час акції проводяться заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ (їх на території громади 24), братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок приміського транспорту, а також забезпечення очищення від сміття берегів водойм, узбіч автодоріг та лісосмуг, що знаходяться на підвідомчій території. 


До участі в акції залучаються підприємства, установи та організації, незалежно від форм власності, а також громадяни. Центр зайнятості надав 23 громадських робітника для допомоги у проведенні акції на території старостинських округів.
Заходи у рамках акції проводяться з дотриманням протиепідемічних заходів (групами не більш як 20 осіб та відстанню між учасниками не менше ніж 1,5 метри).
Всі заплановані заходи будуть завершені до кінця квітня 2021 року. Також буде створено механізм контролю Сахновщинської селищної ради за виконаною роботою, що включатиме й об’їзд об’єктів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь