Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ САХНОВЩИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 24.03.2021 08:02
Кількість переглядів: 264

Фото без описуДоводимо до вашого відома, що за період з січня 2021 року надано дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

- для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів із земель сільськогосподарського призначення – 15;

- для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд із земель житлової та громадської забудови – 6;

- для садівництва – 5.

Надано дозволів на виготовлення (відновлення) технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – 32.

Передано у приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення в межах населених пунктів – 46.

Передано у приватну власність земельних ділянок для індивідуального садівництва із земель житлової та громадської забудови в межах населеного пункту – 4.

Передано у приватну власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах населеного пункту – 54.

Передано у приватну власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Сахновщинської селищної ради, за рахунок земель колективної власності реформованих КСП – 8.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь