Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

В Сахновщинській громаді відбулись урочистості до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2024 15:03
Кількість переглядів: 54

Фото без описуСьогодні, 28 червня 2024 року, керівництво та працівники Сахновщинської селищної ради, представники правоохоронних органів і жителі громади взяли участь у заході, приуроченому до Дня Конституції України під назвою «Живи та міцній, наша юна державо!» Захід був підготовлений працівниками КЗ «Сахновщинська централізована клубна система».

Ведуча Аліна ГУЗЬ підкреслила важливість Конституції у житті українців та зазначила: «Ми знаємо, що Конституція глибоко закарбована в серці кожного українця. Через повагу, єдність, готовність допомагати, захищати й разом боротись за нашу свободу та незалежність. Нехай у день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще і щасливе життя у власній державі».

Також захід супроводжувався творчими привітаннями талановитих сахновщан, а саме: Поліни КОСТИШАК (пісня «Незалежна душа»), Валерія БУРЛАЧЕНКА (вірш   «Любіть Україну»), хорової групи Лебедівського СКФ «Українська душа» (пісня «Нам є, що захищати»).

«Бажаю всім миру, благополуччя та щасливого майбутнього в незалежній і суверенній Україні! Дякуємо всім захисникам за вашу відданість і сміливість! Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за наші права і свободи, закріплені в Конституції», – зазначив селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь