Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні українці, вітаю всіх з Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2024 09:52
Кількість переглядів: 60

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо один із найважливіших днів у історії нашої держави – день, коли були закріплені права і свободи кожного з нас. Конституція України є однією з найважливіших правових основ нашої держави. Вона визначає структуру влади, права і обов'язки громадян, забезпечуючи стабільність і правопорядок. Конституція стала запорукою нашої незалежності та суверенітету, закріпивши фундаментальні цінності демократії, рівності та свободи.

В умовах повномасштабної війни це свято набуло нового значення. Українці захищають основні наші цінності, права та свободи на полі бою, віддаючи найцінніше – здоров’я та своє життя. 

Ми віримо – наша перемога невідворотна, адже процес українського державотворення дедалі міцнішає, бо в його основі – гідність, єдність і громадянська відповідальність усіх українців, наша тисячолітня історія європейської держави. 

У цей день бажаю всім миру, благополуччя та щасливого майбутнього в незалежній і суверенній Україні! Дякуємо всім захисникам за вашу відданість і сміливість! Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за наші права і свободи, закріплені в Конституції. 

Зі святом! Слава Україні!

Сахновщинський селищний голова   Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь