Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради

Дата: 27.06.2024 16:21
Кількість переглядів: 64

Фото без опису27 червня 2024 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО.

На порядок денний засідання було винесено та розглянуто такі питання:
1. Про стан медичного обслуговування населення.
2. Про стан утримання фонду захисних споруд цивільного захисту територіальної громади та їх готовність до використання за призначенням.
3. Про роботу служби у справах дітей під час військового стану з сім’ями та дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.
4. Про роботу музейних закладів на території селищної ради.
5. Про використання спортивних споруд та оснащення їх спортивним інвентарем.
6. Про встановлення одноставкових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії для бюджетних установ Сахновщинської селищної ради.
7. Про створення комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду).
8. Про внесення змін до Положення про надання адресної матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями до селищної ради.
9. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради №176 від 06.06.2024 року.
10. Про затвердження Плану роботи комісії з питань захисту прав споживачів при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради на 2024 рік.
11. Про присвоєння фактичної адреси житловому будинку.
12. Про зміну фактичної адреси житловому будинку.
13. Про присвоєння фактичної адреси житловому будинку.
14. Про попередній розгляд та схвалення змін до рішення XXXVІ сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 19 жовтня 2023 року №3330-VIII «Про затвердження Програми створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального та воєнного характеру Сахновщинської громади на 2023 - 2025 роки».
15. Про зміну фактичної адреси нежитловому приміщенню.
16. Про присвоєння фактичної адреси житловому будинку.
17. Про присвоєння фактичної адреси нежитловому приміщенню.
18. Про присвоєння фактичної адреси житловому будинку.
19. Про зміну фактичної адреси житловому будинку.
20. Про зміну фактичної адреси житловому будинку.
21. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
22. Про взяття на позачергову чергу квартирного обліку на території Сахновщинської селищної ради СКЛЯРЕНКО Анастасії Олександрівни.
23. Про взяття на позачергову чергу квартирного обліку на території Сахновщинської селищної ради ДЕЙНІЧЕНКО Марини Андріївни.
24. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26 лютого 2021року № 15 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини».
25. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 26.02.2021 року № 14 «Про створення адміністративної комісії та надання повноважень посадовим особам ради на складання адміністративних протоколів».
26. Про внесення змін до рішення виконавчого комітет від 25.03.2021 року №34 «Про створення комісії по видаленню дерев, кущів, газонів і квітників на території Сахновщинської селищної ради».
27. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22 квітня 2021 року № 42 «Про утримання, відновлення об’єктів благоустрою селища та сіл селищної ради».
28. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 22 квітня 2021 року № 43 «Про дотримання законодавства України щодо регулювання дорожнього руху в частині встановлення, ремонту дорожніх знаків на території селищної ради».
29. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22 липня 2021 року № 98 «Про затвердження положення про комісію з житлових питань та її персональний склад при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».
30. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23 вересня 2021 року № 128 «Положення про комісію з питань присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».
31. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 28 жовтня 2021 року № 143 «Про комісію з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».
32. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 23 березня 2023 року № 42 «Про утворення Постійно діючої комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Сахновщинської  територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна».
33. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 28.03.2024 р. № 70 «Про створення комісії з питань захисту прав споживачів при виконавчому комітеті Сахновщинської селищної ради».
34. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 27.04.2023 р. № 77 «Про створення місцевої надзвичайної протиепізоотичної комісії на території Сахновщинської селищної ради».
35. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 22.02.2024 року № 44 «Про створення комісії та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення».
36. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
37. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
38. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
39. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
40. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
41. Про призначення піклувальника дітей, позбавлених батьківського піклування.
42. Про призначення піклувальника дитини, позбавленої батьківського піклування.
43. Про продовження терміну перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя.
44. Про внесення змін до штатного розпису працівників Сахновщинського підприємства комунальних послуг.
45. Про влаштування дитини до сім’ї патронатного вихователя.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які згідно Регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь