Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Дорогі випускники 4, 9 та 11 класів!

Дата: 26.06.2024 13:34
Кількість переглядів: 57

Фото без описуОсь і настала фінальна пряма святкувань випускних, і сьогодні ми з радістю вітаємо вас із цим важливим етапом у вашому житті. Кожен з вас пройшов свій унікальний шлях, і сьогодні ми разом розділяємо ваші радощі та досягнення.

Випускники 4 класу, ви подолали перший великий рубіж на шляху до знань. Попереду вас чекають нові предмети, цікаві уроки та безліч можливостей для саморозвитку. Бажаємо вам захоплюючих відкриттів, вірних друзів і успіхів у навчанні!

Випускники 9 класу, ви стоїте на порозі важливого вибору. Ваші рішення сьогодні визначатимуть подальший шлях – продовження навчання у старшій школі або перші кроки у професійному світі. Незалежно від обраного шляху, ми впевнені, що ви впораєтеся з усіма викликами і досягнете великих успіхів. Нехай ваша дорога буде світлою та сповненою нових досягнень!

Випускники 11 класу, ви вже на порозі дорослого життя. Попереду – безліч можливостей і нових горизонтів. Бажаємо вам сміливості, натхнення та впевненості у власних силах. Нехай кожна ваша мрія здійсниться, а всі зусилля будуть винагороджені. Ви – наше майбутнє, і ми віримо, що кожен з вас зробить свій внесок у розвиток і процвітання нашої громади.

Вітаємо всіх вас із цим важливим етапом у вашому житті. Нехай ваше майбутнє буде яскравим, успішним і щасливим. Пам’ятайте, що ви завжди можете розраховувати на підтримку своєї громади.

З найкращими побажаннями, Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь