A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинські старшокласники відвідали профорієнтаційний захід від викладачів ХНПУ ім. Г.С. Сковороди

Дата: 24.04.2024 14:32
Кількість переглядів: 60

Фото без опису23 квітня за сприяння селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО у Сахновщинський ліцей №1 приїздили викладачі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди на чолі з ректором Юрієм БОЙЧУКОМ та провели профорієнтаційні заходи для випускників закладів освіти громади.

На зустрічі були присутні понад 100 старшокласників, Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, заступник селищного голови Олександр КОБА, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорій ПЕРКІН, начальник Сахновщинського відділу Красноградської філії ХОЦЗ Наталія КАЛІНІНА, завідувач сектору «Сахновщинське бюро правової допомоги» Людмила КЛІМОВА, керівник комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Анна ЗРАЖЕВСЬКА, директор ліцею № 1 Зінаїда НАУМЕНКО, вчителі, батьки.

 

Також на заході були присутні представники понад десятьох факультетів університету, які проводили майстер-класи для учнів 11-х класів. Вони ознайомили майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами, які пропонує заклад вищої освіти у 2024 році, правилами вступу та специфікою навчання на факультетах.

Цікавились  випускники питаннями щодо прохідних балів на навчання за державним замовленням на різні спеціальності, специфіки проведення творчих конкурсів, проходження практики, наявності у закладі міжнародних освітніх програм, працевлаштування випускників, інше.

«Вважаю, що випускникам нашої громади важливі та потрібні такі зустрічі, адже вони допоможуть їм обрати своє призначення і зробити правильний вибір в майбутньому», - стверджує селищний голова.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь