Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Інформація відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради про спортивні заходи в лютому місяці 2024 року

Дата: 06.03.2024 09:35
Кількість переглядів: 100

Фото без опису3 лютого в спортивній залі ДЮКФП «Олімп» відбувся турнір з футзалу на підтримку ЗСУ серед ветеранів (50+). Підсумки турніру: 1 місце – м. Лозова (3 очки), 2 місце – Кегичівка (3 очки), 3 місце – Сахновщина (3 очки). При рівній кількості очок, переможця визначено за різницею забитих та пропущених м'ячів.

3 лютого в м. Тернівка Дніпропетровської області відбувся зимовий турнір з баскетболу серед школярів 2010-2012 р.н. В ньому взяли участь юні баскетболістки КЗ Катеринівський ліцей (тренер – Артем Афанасьєв), які й стали переможцями змагань. Кращим гравцем турніру було визнано нашу Марину Гупало. 

4 лютого в м. Лозова відбувся «Відкритий чемпіонат Лозівської міської територіальної громади з настільного тенісу 2024 року», в якому взяли участь 18 учасників. У підсумку наші сахновщани зайняли 2 місце серед чоловіків – Романовський Роман, та 1 і 3 місце серед жінок – Вальковська Анастасія та Головко Валентина. Кращим серед учнівської молоді було визнано нашого Ткаченка Кирила.

10 лютого в спортивній залі Красноградського ФОКу відбувся турнір з футзалу «Дорога додому» присвячений безвісті зниклим та полоненим 53 ОМБР імені Володимира Мономаха. У турнірі взяло участь 10 команд, що представляли 7 громад Харківської області. Від Сахновщинської громади на турнірі брали участь команди «Колос-ветеран» та «Олімп». Так вийшло, що згідно жеребу наші команди потрапили до однієї підгрупи і далі виходила тільки одна команда. Після перемог над «Факелом» зі Старовірівки, наші хлопці в очному поєдинку визначали кращого і цього разу сильнішими були молоді олімпівці, які перемогли з рахунком 3:0. Далі у півфіналі сахновщани здолали ФК «Динамо» з Краснограду і тільки у фіналі зазнали поразки від переможців турніру – команди «Юкон-Агро». Вітаємо гравців «Олімпу» з успішним виступом на змаганнях!

17 лютого в спортивній залі КЗ «Кегичівський ліцей» відбувся розіграш Кубку Кегичівської селищної ради з волейболу, пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, в якому взяли участь 4 команди. У підсумку – володарем кубку стала команда ВК «Темп» Кегичівка, друге місце за ВК «Автомобіліст» Наталине, третє – за ВК «Колос» Сахновщина і четверте – за ВК «Власівка».

24 лютого в спортивній залі Сахновщинського ліцею №1 відбувся командний турнір з настільного тенісу «Незламні», в якому взяло участь 6 команд (18 учасників). 1-місце виборола команда СК «Замок»: Романовський Роман, Поліщук Євгеній, Коваленко Володимир; 2-місце за командою ФСТ «Колос» : Мідний Вадим, Панасенко Сергій, вальковський Володимир; і 3-місце – СК «Лигівка-1»: Волошин Микола, Шамрай Олександр, Шамрай Анна.

З 10 по 29 лютого в СБК с.Шевченове проводився Чемпіонат Сахновщинської громади з більярду серед пар, в якому взяли участь 18 спортсменів. Інтрига у змаганні закрутилася так, що для визначення переможців та призерів довелося рахувати не тільки партії, а й шари. Так перемогу виборола команда «Золотий кий» у складі Рабешка Андрія та Середницького Івана. Другими стали «Славні хлопці» - Бондаренко Валерій та Яценюк Артем і третіми – представники ФСТ «Колос» - Харченко Олександр та Романовський Олександр. Під час проведення турніру було зібрано 1800 гривень, які передали для плетіння сіток нашим захисникам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь