Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У Сахновщині провели тренінг із грантової грамотності для місцевих працівників культури

Дата: 04.03.2024 10:33
Кількість переглядів: 110

Фото без описуПротягом трьох годин, 01 березня 2024 року, працівники культури Сахновщинської громади навчалися тонкощам оформлення власних ідей у чіткі проєкти на отримання грантів.

Перед початком тренінгу працівники культури прослухали лекцію з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів та захисту населення в зоні військових дій організований від ГО «Асоціація Саперів України».

Тренінг з грантменеджменту проходив за організаційної підтримки КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв» та керівництва Сахновщинської громади. Участь у ньому взяли представники різних напрямків культури: клубні та бібліотечні працівники, керівництво музичної школи та місцевого музею. Із тонкощами та специфікою написання грантів знайомили експертки Українського культурного фонду, провідні методистки відділу креативних індустрій та культурного менеджменту Наталя БУЙНОВА, Аліна БОГДАНОВИЧ і Дарина КОСИЧЕНКО.

Програма тренінгу включала розгляд широкого кола питань: від планування термінів і правильного обрання концепції, до оформлення та подання проєкту на здобуття гранту.

«У нинішніх умовах війни, грантів для України від міжнародних партнерів є дуже багато. Але є велика проблема в тому, що люди, на жаль, не знають, що вони можуть отримати грантове фінансування. Вони не розуміють, до якого фонду можна було б звернутися, щоб отримати грантові кошти», – розповідає експертка Наталя БУЙНОВА.

Досвідченні фахівці зазначили, щоб досягти результату, необхідно перш за все мати бажання, а також певні знання. Саме це запорука успіху участі в грантових конкурсах, а отже реальна можливість залучити фінансування міжнародних та інших донорів на реалізацію запланованих культурних проєктів.

Багато працівників культури вперше ознайомилися з процесом написання грантів на тренінгу, однак фахівці надали чимало корисних порад для подальшої роботи у цьому напрямку та змотивували до дій.

Чекаємо на успішні проєкти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь