A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Староста Шевченківського старостинського округу прозвітувала перед жителями

Дата: 09.02.2024 15:31
Кількість переглядів: 91

Фото без опису09.02.2024 Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом із секретарем селищної ради Віталієм ЯКОВЕНКОМ, , начальником Сахновщинського відділку поліції №1 Андрієм НОВІЧЕНКОМ і поліцейським офіцером громади Андрієм ГРЕШОМ взяли участь у звітуванні старости Шевченківського старостату – Ірини ТИМЧЕНКО.

Староста доповіла про демографічні дані, міграційний рух населення, розповіла про функціонування комунальних закладів та установ, діяльність працівників старостату, рівень виконання посадових обов’язків, доручень, результати роботи за 2023 рік. 

Жителі старостату активно включилися у волонтерську роботу. Місцеві жінки плетуть сітки, педагогічний колектив щомісячно готує різноманітні продукти харчування та вітамінні суміші для військових, виготовляють окопні свічки. Школярі виготовляють обереги та пишуть листи. 

Староста висловила вдячність усім небайдужим жителям, які допомагають вирішувати місцеві проблеми, а також висловила подяку голові селищної ради, депутатському корпусу та працівникам селищної ради за плідну співпрацю. 

На 2024 рік було визначено такі основні цілі: постійно підтримувати в гарному стані територію старостату, передати об`єкти водопостачання на обслуговування КВКП, розв’язати питання з вивозом твердих побутових відходів та провести капітальний ремонт даху Шевченківського ліцею.

Жителі звернулись до голови, старости та представників правоохоронних органів з питаннями стосовно ремонту доріг, організації автобусного сполучення до Сахновщини, ремонту даху ліцею, санітарної обрізки гілок та ліквідації аварійних дерев у старостаті.

Висловили потребу у частіших та регулярніших виїздах спеціалістів Центру соціальних служб для контролю неблагополучних сімей, виїзду сімейних лікарів, а також у забезпеченні більшої кількості точок роботи пересувної пошти.

У свою чергу, селищний голова проінформував населення старостату щодо стану справ у громаді, цілей та планів на майбутнє, а також свого бачення шляхів розв’язання озвучених проблем.

Питання, які вимагають вивчення, були занотовані радником селищного голови Сергієм ЛИМАРЕМ для подальшого їх опрацювання спеціалістами та скорішого вирішення. Роботою старости жителі Шевченківського старостинського округу задоволені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь