Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

На відкритій зустрічі Сахновщинський селищний голова прозвітував про свою роботу за 2023 рік перед мешканцями громади

Дата: 26.01.2024 15:21
Кількість переглядів: 125

Фото без опису26 січня 2024 року у великому залі для засідань Сахновщинської селищної ради відбулася відкрита зустріч з мешканцями громади, на якій селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ прозвітував про підсумки своєї роботи за 2023 рік. 

На зустрічі були присутні працівники селищної ради, депутати, керівники комунальних установ та жителі громади.
 
Звіт селищного голови складався з декількох частин: селищний бюджет, інвестиційна діяльність, гуманітарна сфера, охорона здоров’я, житлово-комунальне господарство (розвиток інфраструктури та благоустрій територій), фізична культура та спорт, надавання адміністративних послуг населенню, інші важливі галузі. 

Особливу увагу голова звернув на проєкти, що вдалося реалізувати у звітному році, а саме: облаштування Алеї Пам’яті, проведення поетапного капітального та ямкового ремонту доріг, облаштування укриття у закладах освіти, надання фінансової допомоги КНП «Сахновщинська ЦЛ», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», покращення матеріально-технічної бази комунальних підприємств громади, забезпечення роботи наявної інфраструктури старостатів, надання протягом року допомоги найбільш вразливим верствам населення та тим, які постраждали внаслідок військової агресії, придбання та встановлення обладнання для відділу ЦНАП. Також у 2023 році Сахновщинська селищна рада стала переможцем обласних конкурсів «Разом в майбутнє» (придбали сміттєвоз з боковим завантаженням) і «Ефективна медицина в громаді» (придбали флюорограф для КНП «Сахновщинська ЦЛ») та інше.

По завершенню звіту голова сказав: «За підсумками роботи минулого року, зазначу, що зроблено не мало, але потреб у громади набагато більше. 
Хочу наголосити на тому, що всі здобутки, якими ми можемо пишатися, є результатом нашої з вами спільної роботи. Я вдячний депутатам селищної ради, які підтримували своїми рішеннями всі ініціативи виконавчого комітету, активно включилися в обговорення й вирішення всіх актуальних питань життя та розвитку громади. Прагну, щоб наша громада розкрила свій величезний потенціал, щоб громада об’єдналась у потужну силу. Дякую всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами, розбудовує нашу громаду і країну. Певен, що і в майбутньому сахновщани будуть такими ж активними та послідовними у своїх справах на користь громади. Бажаю усім нам здоров’я, завзяття й сил, а нашій країні – миру! Дякую за увагу!»

З повним звітом селищного голови можна ознайомитись на офіційному сайті громади в розділі «Звіти про роботу», підрозділі «Виконавчі органи».

Жителі громади ставили Володимиру Суєцькому турбуючі їх питання про стерилізацію та вакцинацію безпритульних собак, видачу товарних чеків покупцям особами, які ведуть підприємницьку діяльність в селищі Сахновщина, захист прав споживачів, потребу функціонування в селищі підприємства для купівлі твердого палива громадянам, розв’язання проблеми з підтопленням домоволодінь через розливання озера Молодіжне.

Радник селищного голови Сергій ЛИМАР записав проблемні питання задля подальшого їх вирішення та контролю, по деяких з них вже ведеться робота.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь