Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська селищна рада – переможець обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Дата: 13.04.2023 13:49
Кількість переглядів: 65

Фото без описуДо Конкурсного комітету від громад Харківщини надійшло 92 проєктні заявки на участь в конкурсі «Разом в майбутнє». 6 квітня 2023 року Конкурсним комітетом визначено 45 проєктів-переможців, одним з яких став проєкт Сахновщинської селищної ради «Забезпечення належних умов проживання на території Сахновщинської територіальної громади шляхом покращення послуг з вивозу ТПВ».

Здобута перемога  в конкурсі надасть можливість придбати для громади  сучасну спецтехніку – сміттєвоз з боковим завантаженням. Що дасть змогу зменшити навантаження на наявну техніку та  розпочати роботи з розширення зони обслуговування по сільським населеним пунктам громади.

Сміттєвоз, придбаний в результаті співпраці та співфінансування обласного,  селищного бюджетів та партнерських коштів, перебуватиме в користуванні Сахновщинського ПКП.

Загальний бюджет проєкту складає 3 млн. 150 тис. гривень. Інвестиції з обласного бюджету складуть – 1,0 млн. гривень, бюджету селищної територіальної громади  2 млн. 050 тис.грн, партнерських організацій - 100,0 тис.грн. ( ПОСП «Нарек» - 50,0 тис.грн.,  СФГ «Мрія» - 50,0 тис.грн.).

Дякуємо за  співпрацю Харківській обласній раді,  Конкурсному комітету Харківської обласної ради за об’єктивну оцінку нашої проєктної заявки та  партнерським організаціям.

Сподіваємось на подальшу співпрацю та підтримку Харківської обласної ради з метою розв'язання важливих питань для розвитку Сахновщинської селищної територіальної громади в цей складний для країни час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь