Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська громада отримала шкільний автобус

Дата: 13.10.2023 12:01
Кількість переглядів: 133

Фото без описуЗ початком війни навчальні заклади були змушені передати певну кількість шкільних автобусів на потреби Збройних сил України. Зараз для компенсації дефіциту у транспорті освітніх закладів громад Красноградського району Харківська обласна військова адміністрація вжила заходів задля закупівлі шкільних автобусів. Придбання транспортних засобів здійснювалось за кошти субвенції з державного бюджету на умовах співфінансування (90% - державний бюджет, 10 % - місцевий).

12 жовтня селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Григорієм ПЕРКІНИМ особисто зустрілися з начальником ХОВА Олегом СИНЄГУБОВИМ в місті Харків з метою отримання шкільного автобуса для навчальних закладів Сахновщинської громади.

Автобуси почнуть використовувати вже сьогодні задля забезпечення підвозу учнів на позашкільні заходи, розповів начальник Харківської ОВА.

«Ми готуємо бомбосховища та шкільні автобуси. Я думаю, спільними зусиллями ми запустимо навчальний процес або у змішаному форматі або очно. Так, розуміємо, що війна не закінчилася, діти, їх безпека та майбутнє – головне для нас», - сказав Володимир СУЄЦЬКИЙ.

Висловлюємо щиру вдячність Харківській обласній військовій адміністрації в особі Олега СИНЄГУБОВА за підтримку громади та цінний вклад у створення належних умов для навчання дітей Сахновщинської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь