Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

У селі Шевченкове відбувся матч пам'яті полеглого Героя України Віктора СТЕПАНЕНКА

Дата: 06.09.2023 08:27
Кількість переглядів: 256

Фото без опису Для всіх жителів села Шевченкове Тавежнянського старостинського округу Сахновщинської громади вересень є місяцем сповненим трауру, великої трагедії, розпачу та сліз. Бо саме у вересні 2022 року, живим коридором Слави, стоячи на колінах, кожен житель села останній раз додому зустрічав свого земляка, загиблого Героя України – Віктора Анатолійовича СТЕПАНЕНКА.

 Віктор загинув 3-го вересня 2022 року у віці 24-х років, у боях під Херсонщиною внаслідок мінометного обстрілу. Він був гранатометником піхотного відділення та до останнього, вірний військовій Присязі, виявивши стійкість та мужність в боях за майбутнє України та її народу, віддав своє життя.

 Віктор за своє коротке життя залишив свій слід у душах багатьох людей. Він на віки залишиться в пам’яті та серці кожного, хто його знав добрим, відкритим та веселим хлопцем, найкращим другом, братом та сином, якому завжди буде 24 роки…

 До трагічної річниці загибелі Героя нашої громади, 2 вересня 2023 року, у селі Шевченкове на місцевому стадіоні відбувся футбольний матч пам'яті полеглого Героя України Віктора СТЕПАНЕНКА. Організували пам’ятний захід рідний брат та близькі люди Віктора.

Матч пам’яті також містив у собі благодійний аспект, а саме збір коштів для пошиття одягу військовослужбовцям. Зібрані кошти передані волонтерському об'єднанню «Добра справа».

Перед початком пам’ятного заходу рідні та друзі відвідали місце поховання молодого Героя. Помолились за упокій душі та вшанували пам’ять загиблого захисника.

Крім рідних, знайомих та односельчан на пам’ятному заході були присутні селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, депутат Сахновщинської селищної ради Володимир ЯЦИНА та староста Тавежнянського старостинського округу Володимир КОЦЬКО.

Зі словами суму та співчуття матч пам’яті відкрили Володимир ЯЦИНА та Володимир КОЦЬКО. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглого Героя України.

Матч відбувся за участі команд "Рубін" (Тавежня) та "Олімп" (Сахновщина). За команду "Рубін" вийшли грати футболісти, які в минулому грали поруч з Віктором СТЕПАНЕНКОМ. Протистояли їм перспективні молоді вихованці ДЮКФП "Олімп".

Перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь сахновщан.

У другому таймі Сергій МАСАЛЬСЬКИЙ приніс команді «Рубін» 1 забитий м’яч. Також одним з визначних моментів у другому таймі був зароблений пенальті командою «Рубін», який символічно довірити виконати рідному братові Віктора, Івану СТЕПАНЕНКУ. Але, на жаль, м'яч пролетів мимо воріт, і матч закінчився з рахунком 2:1 на користь команди «Олімп».

 Після матчу команди були нагородженні кубками, а кращі гравці - Роман КОЗУБ ("Олімп") та Сергій МАСАЛЬСЬКИЙ ("Рубін") - індивідуальними призами.

У такий спосіб вшанували пам’ять свого захисника у Тавежнянському старостаті. Це стане для нас гарним прикладом для наслідування, бо наші Герої живі, допоки в наших серцях живе пам’ять про них.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника України! Велика вдячність батькам за виховання патріота своєї країни! Земний уклін Герою за його подвиг та Царство Небесне!

Горді, що мали честь жити на одній землі з нашими Героями!

Вічна слава та пам’ять Герою Сахновщинської громади – Віктору Анатолійовичу СТЕПАНЕНКУ!

Герої не вмирають! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь