Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Заготівля кормів для тваринницької галузі на осінньо-зимовий період

Дата: 31.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 157

Фото без опису   На сьогоднішній день сільськогосподарським підприємствами Сахновщинської громади проводяться роботи по заготівлі кормів для тваринницької галузі на осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. На території селищної ради працює п’ять господарств, які займаються тваринництвом. Станом на 30.08.2023 року цими господарствами заготовлено більше 700 тонн соломи, 174 тонни сіна, заложено в силосну яму 753 тонни зеленої маси, завезено на корм худоби близько 150 тонн зернових культур.

Працівниками селищної ради 30.08.2023 року відбулася робоча зустріч з трудовим колективом та керівництвом ПСП „АФ Прогрес”, яке вже більше 30 років очолює заслужений та досвідчений керівник МОРГУН Володимир Олексійович.

Господарство займається рослинництвом та тваринницькою галуззю. На даний час у підприємстві нараховується поголів’я свиней – 865, великої рогатої худоби – 891 голова, в тому числі корів – 275 голів.

Сільськогосподарським підприємством ПСП „АФ Прогрес” на сьогодні заготовлено на зимовий період 619 тонни соломи, а також проводиться скошування та завезення тваринам зеленої маси (люцерні). На заготівлі кормів в господарстві задіяні механізатори: Микола ПРИДАЧУК, Іван СТЕЦЬ, Валерій ІСАКОВ, Микола ТРЕТЯК, Роман ЦИПЧЕНКО.

Зараз господарство готується до посіву озимих культур. Уже підготовлено під посів озимої пшениці 275 гектар площі. З високою відповідальністю працюють на тракторах марки John Deere та New Holland механізатори Микола МОРГУН та Геннадій КУДРЯ.

Також слід відзначити злагоджений та високий рівень роботи спеціалістів та в цілому всього колективу підприємства.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь