Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Заготівля кормів для тваринницької галузі на осінньо-зимовий період

Дата: 31.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 182

Фото без опису   На сьогоднішній день сільськогосподарським підприємствами Сахновщинської громади проводяться роботи по заготівлі кормів для тваринницької галузі на осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. На території селищної ради працює п’ять господарств, які займаються тваринництвом. Станом на 30.08.2023 року цими господарствами заготовлено більше 700 тонн соломи, 174 тонни сіна, заложено в силосну яму 753 тонни зеленої маси, завезено на корм худоби близько 150 тонн зернових культур.

Працівниками селищної ради 30.08.2023 року відбулася робоча зустріч з трудовим колективом та керівництвом ПСП „АФ Прогрес”, яке вже більше 30 років очолює заслужений та досвідчений керівник МОРГУН Володимир Олексійович.

Господарство займається рослинництвом та тваринницькою галуззю. На даний час у підприємстві нараховується поголів’я свиней – 865, великої рогатої худоби – 891 голова, в тому числі корів – 275 голів.

Сільськогосподарським підприємством ПСП „АФ Прогрес” на сьогодні заготовлено на зимовий період 619 тонни соломи, а також проводиться скошування та завезення тваринам зеленої маси (люцерні). На заготівлі кормів в господарстві задіяні механізатори: Микола ПРИДАЧУК, Іван СТЕЦЬ, Валерій ІСАКОВ, Микола ТРЕТЯК, Роман ЦИПЧЕНКО.

Зараз господарство готується до посіву озимих культур. Уже підготовлено під посів озимої пшениці 275 гектар площі. З високою відповідальністю працюють на тракторах марки John Deere та New Holland механізатори Микола МОРГУН та Геннадій КУДРЯ.

Також слід відзначити злагоджений та високий рівень роботи спеціалістів та в цілому всього колективу підприємства.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь