Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відновлюється діяльність Сахновщинської організації Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Тараса Шевченка

Дата: 08.08.2023 09:11
Кількість переглядів: 131

Фото без описуСахновщинська організація Всеукраїнського товариства (ВУТ) "Просвіта" на території нашої громади була заснована навесні 2000 року. Її першим головою був тодішній вчитель Сахновщинської школи №1, а нині редактор газети "Колос" Олександр РОДЕНКО. З часом робота громадської організації культурно-освітнього спрямування у Сахновщині призупинилась. Та зараз представники Харківської обласної організації (ХОО) ВУТ "Просвіта" у Сахновщинській громаді – Вікторія ПРИСТУПА і Володимир ВАКУЛЕНКО  – працюють над відновленням діяльності цієї організації. 

Нещодавно Анатолій ЗДОРОВИЙ - член правління ХОО ВУТ "Просвіта", відомий громадський діяч, політв’язень за радянських часів,  а пізніше - заступник голови Харківської облдержадміністрації, передав від обласної організації книги для потреб Сахновщинської громади.

7 серпня 2023 року, Вікторія ПРИСТУПА та Володимир ВАКУЛЕНКО разом з селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ у приміщенні Сахновщинської селищної ради ознайомились з переданими книгами і матеріалами. Також представники ХОО ВУТ "Просвіта" у Сахновщинській громаді проінформували голову про найближчі плани з відновлення діяльності Сахновщинської організації Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Тараса Шевченка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь