Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Голова та депутати облради відвідали Сахновщинську громаду та долучились до мітингу пам'яті

Дата: 26.07.2023 14:01
Кількість переглядів: 129

Фото без опису25 липня 2023 року з робочим візитом до Сахновщинської громади завітали голова Харківської обласної ради Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО разом з Харківськими обласними депутатами Олегом КАРАТУМАНОВИМ та Арменом БАКМАНЯНОМ. Делегати відвідали Сахновщинські волонтерські осередки («Сонячні квіти», «Серця незламних») та поліклінічне відділення КНП «Сахновщинська ЦРЛ». Голова ХОР пообіцяла виділити кошти на капітальний ремонт відділення. Медичних працівників та волонтерів було нагороджено відзнаками ХОР. Також гості громади долучилися до офіційного відкриття комплексу Алеї пам’яті, який супроводжувався меморіальним заходом, присвяченим вшануванню пам'яті загиблих на війні Героїв Сахновщинської громади.


Мітинг пам‘яті відбувся за участі запрошених рідних загиблих воїнів, селищного голови Володимира СУЄЦЬКОГО, заступників селищного голови Олександра КОБИ та Максима КАРПЛЮКА, депутатів Сахновщинської селищної ради, представників громадського сектору громади та небайдужих жителів.

Учасники мітингу пам’яті вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання, поклали квіти до Алеї слави. Маленькі благодійники з Дитячого волонтерського об’єднання «Сонячні Квіти» запалили вогонь у лампадках у знак вічної пам’яті про тих, хто віддав своє життя за Батьківщину.

Слова вічної шани й вдячності загиблим Героям України висловили: селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, голова ХОР Тетяна ЄГОРОВА – ЛУЦЕНКО, депутат ХОР Армен БАКМАНЯН, командир взводу 108 окремого гірсько-штурмового батальйону Андрій ІВАНОВ, дружина загиблого героя-земляка Олексія АНДРЮЩЕНКА Анна АНДРЮЩЕНКО.

«Зараз наша Алея слави стала священним місцем для кожного мешканця громади. Не пройшло ще жодного дня, коли вазони біля портретів полеглих Героїв не наповнювались квітами від вдячних сахновщан, які приходять сюди задля вшанування пам’яті наших Героїв», – зазначив у своїй промові селищний голова та висловив подяку кожному, хто долучився до створення пам’ятного місця.

Голова обласної ради зауважила, що сьогодні місія кожного українця, а особливо влади – підтримувати сім’ї загиблих Героїв України, працювати на Перемогу, всебічно допомагати нашим воїнам та не забувати про тих, хто віддав своє життя боронячи майбутнє України. Висловила подяку всім благодійним осередкам нашої громади.

Під кінець заходу представників влади запросили долучитися до оновлення і вдосконалення Алеї слави, а саме висадити вічнозелені рослини, які є символом вічної пам’яті.

Завершився мітинг пам’яті спільною молитвою за упокій душ загиблих воїнів-земляків разом з настоятелем Свято-Покровського храму отцем Іоаном.

Трагедія родин загиблих воїнів – це трагедія нашого селища та всієї нашої держави. Наші Герої заслуговують на те, щоб пам'ять про них назавжди залишилась в наших серцях. Дякуємо всім, хто приєднався до заходу і вшанував пам’ять полеглих у боях за Україну Героїв! Висловлюємо вдячність гостям нашої громади – Тетяні ЄГОРОВІЙ-ЛУЦЕНКО, Олегу КАРАТУМАНОВУ та Армену БАКМАНЯНУ, за небайдужість до нашої громади та змістовні поради, які будуть застосовані у роботі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь