Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Керівництвом Сахновщинської громади проведено громадські обговорення

Дата: 17.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 124

Фото без опису14 та 17 липня в селах Максимівка, Дар-Надежда, Гришівка та Івано-Слиньківка селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом із заступником селищного голови Максимом КАРПЛЮКОМ, старостою Дар-Надеждинського старостинського округу Ольгою ТАЦЕНКО та за участі керівників Сахновщинських комунальних підприємств – Володимира МОСІЄНКА та Григорія КУНДЕНКА провели громадські обговорення з жителями сіл щодо затвердження тарифів вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) та приєднання населення до водопровідної мережі громади.

Крім тарифів, керівник Сахновщинського ПКП узгодив з жителями графік вивозу сміття, пояснив алгоритм процедури укладення договорів, проінформував про згубний вплив на екологію самостійного позбуття твердих відходів, відповів на актуальні питання жителів. Начальник Сахновщинського КВКП роз’яснив людям мету приєднання всіх жителів громади до однієї водопровідної мережі, етапами підключення лічильників, різновид послуг та обов’язки підприємства перед населенням.

Подібні громадські обговорення планується провести й в інших селах нашої громади.

Виконання цих ініціатив сприятимуть безперебійному наданню якісних комунальних послуг жителям сіл нашої громади, а також покращенню екологічного середовища та охайності наших вулиць.

Тільки ми – люди, у змозі попіклуватись про чистоту повітря, яким дихаємо та охайність вулиць, якими ходимо. Давайте разом підтримувати екологію нашої громади, зберігати природу, використовувати ресурси розумно та долучатись до ініціатив спрямованих на покращення цього!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь