A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні діти, батьки та всі мешканці Сахновщинської громади!

Дата: 01.06.2023 11:43
Кількість переглядів: 73

Фото без описуВітаю вас з одним з найстаріших міжнародних свят, яке нагадує нам про необхідність забезпечення безпеки, освіти, охорони здоров'я та розвитку кожної дитини - з Днем захисту дітей! 

На сьогодні це свято набуло для нас ще більшого значення, зважаючи на важку ситуацію у нашій країні. Війна - це страшна реальність, яка зачіпає кожну родину, кожного мешканця, але найбільше страждають саме наші діти. Вони зараз вимушені жити в страху, бачити руйнування, чути сирени та вибухи, відчувати біль. Вони втрачають своє безтурботне і безпечне дитинство, свої права прописані Конвенцією ООН, втрачають можливість здобувати якісну освіту, мріяти про майбутнє.

На жаль, через масові злочини окупантів в Україні з'явилася величезна кількість дітей-сиріт та дітей-інвалідів. Українські діти потерпають від насильства, знущання, зазнають депортації, тяжких фізичних та психологічних травм. Їм доводиться переживати страшну розлуку або втрату своїх батьків, наших захисників. У наш час проблема збереження їх здоров'я і благополуччя стала як ніколи актуальною.

Саме тому в теперішній час ми маємо ще більше зобов'язань перед нашими дітьми. Ми маємо зробити все можливе, щоб кожен маленький громадянин почував себе захищеним та коханим. Найкращий спосіб це зробити – об'єднати зусилля! Пам'ятати, що діти – це наше найбільше багатство, наше майбутнє. Тільки ми – дорослі, у змозі побудувати їх безтурботне та безпечне дитинство. І навіть у найтяжчі часи ми повинні залишатися їхніми надійними опорами, прикладом для них і надією.

Наші діти заслуговують на найкраще майбутнє – щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочки, навчатимуться в школах, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів. Тож не зважаючи ні на що, докладемо всіх зусиль задля нашої Перемоги та втілення всього цього!

Зі святом! Слава Україні!

Сахновщинський селищний голова                                                                                        Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь