Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Вітання з Днем працівників житлово-комунального господарства

Дата: 19.03.2023 08:21
Кількість переглядів: 1221

Фото без описуШановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! З нагоди святкування вашого професійного свята, від імені всіх мешканців нашої громади, я хочу висловити щирі вітання та подяку за вашу роботу.

Ваша професійна діяльність є невід'ємною складовою комфорту та благополуччя нашої громади. Саме завдяки вашій тяжкій та неоціненній праці, наші будинки знаходяться в належному стані, мешканці ходять чистими вулицям, ми цілодобово отримуємо всі необхіднні види комунальних послуг.

Сьогодні важливо відзначити ваш високий рівень та сталеву витримку у виконанні роботи в умовах війни. В цей час Вам доводиться не тільки виконувати щоденні роботи, але ще й стикатися з ускладненнями, розв’язувати складні екстрені задачі, які виникають через збройну агресію рф.

Я хочу висловити кожному працівникові житлово-комунальної сфери Сахновщинської громади та України слова вдячності та пошани! Хочу побажати вам міцного здоров'я, миру, успіхів у професійній діяльності та невичерпної енергії для подальших досягнень. Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена !

Сахновщинський селищний голова

Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь