Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Володимир ВАКУЛЕНКО став членом Національної Спілки краєзнавців України

Дата: 10.03.2023 10:40
Кількість переглядів: 241

Фото без описуНаш земляк, письменник та громадський діяч Володимир ВАКУЛЕНКО став членом Національної Спілки краєзнавців України. Всеукраїнська творча організація надала Володимиру Прокоповичу членський квиток, який датується 3 березня та нагрудний знак «Національна Спілка краєзнавців України».

Цій події передували численні публікації письменника на краєзнавчі теми у місцевій і всеукраїнській пресі та книжки : документальний нарис про Голодомор 1933 р. в Сахновщинському краї «Не для ката наша хата», що вийшов друком 2012 р., з історії Сахновщини - історично-краєзнавче дослідження «Ой три шляхи широкії…»(2018), продовження цієї праці під назвою «Гомін степів (2019)».

Внесок краєзнавців в історію нашої країни та її державотворення неоціненний, але попереду у нас у всіх ще Перемога і відбудова країни. Саме зараз пишеться нова історія України, яку вкрай важливо передати прийдешнім поколінням, і в цьому контексті роль краєзнавців стає ще важливішою. Ми пишаємося тим, що житель Сахновщинської громади причетний до цієї справи та робить свій внесок у неї. Вітаємо Володимира Прокоповича зі ще одним досягненням та дякуємо за плідну працю впродовж років!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь