Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Володимир МОРГУН в день свого ювілею отримав почесну відзнаку «За заслуги перед громадою»

Дата: 21.01.2023 17:09
Кількість переглядів: 204

Фото без описуСьогодні, 21-го січня, свій 75-й ювілей відзначає заслужений працівник сільського господарства України, генеральний директор ПСП «Прогрес» та почесний громадянин Сахновщинської громади Володимир Олексійович МОРГУН.

Шановний Володимире Олексійовичу! З нагоди Вашого ювілею, Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ та увесь виконавчий комітет висловлює Вам свої вітання та щиросердечну подяку за багаторічну високоефективну працю і Ваш великий внесок у розбудову й розвиток Сахновщинської громади! Зичимо міцного здоров'я, щастя, досягнення цілей та реалізації планів під мирним небом України! Бажаємо  нехай Ваші прагнення і вміння, енергія і досвід, виваженість і прагматизм, рівновага розуму і серця супроводжують Вас ще довгі роки на світлій та рівній життєвій дорозі. Хай кожен день буде щедрим на добрі новини, які наближатимуть нас до Перемоги! 

Згідно з Розпорядженням селищного голови №12-к від 19 січня 2023 рік «Про нагородження почесною відзнакою Сахновщинської селищної ради Моргуна В.О» 21 січня Володимир СУЄЦЬКИЙ  разом з обласним депутатом Арменом БАКМАНЯНОМ нагородили Володимира Олексійовича почесною відзнакою «За заслуги перед громадою» за багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність, високі трудові досягнення, вагомий соціальний внесок у розвиток громади та з нагоди 75-річчя від дня народження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь