Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Оголошується конкурс на проєктування скульптури «Сахновщанка з короваєм»

Дата: 23.12.2022 15:53
Кількість переглядів: 121

Фото без описуВідповідно до наказу Міністерства культури та інформаційної політики України від 6 липня 2022 року №228 елемент нематеріальної культурної спадщини «Знання та практики приготування сахновщинського короваю» був включений до національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України. Задля увіковічення цього досягнення та сахновщинського короваю в історії Сахновщини, селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ внесена ініціатива про створення скульптури «Сахновщанка з короваєм» та її встановлення на привокзальній площі в селищі Сахновщина. Ця скульптура буде зустрічати жителів та гостей Сахновщинської громади на в’їзді в селище та символізуватиме гостинність нашої громади.

Згідно з цим оголошується конкурс на проєктування скульптури «Сахновщанка з короваєм». Всіх талановитих та ідейних людей запрошуємо взяти участь! Проєкти можуть бути подані у вигляді малюнків чи представлені за допомогою сучасних технологій. Також, кожен охочий, може  запропонувати свою креативну ідею, щодо створення скульптури, без її графічного зображення.

Запропонувати ідею чи подати свій проєкт можна особисто в Сахновщинську селищну раду (кабінет селищного голови) або відправити на електронну адресу: sahnovschina.gromada.org.ua, у термін до 1 квітня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь