Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Шановні працівники прокуратури!

Дата: 01.12.2022 10:36
Кількість переглядів: 100

Фото без описуВітаємо вас з професійним святом – Днем працівників прокуратури!

У цей непростий час, коли на нашій землі точаться запеклі бої, люди потерпають від безчинства окупантів, чиняться злочини проти громадян - працівники прокуратури роблять усе залежне, щоб захистити конституційні права і свободи громадян, відстояти інтереси держави, поставити заслін організованій злочинності й корупції,  утвердити верховенство права!

Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови для надійного захисту мешканців Сахновщинської територіальної громади від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.

Громадяни розраховують на вашу професійність, чесність, принциповість та сумління, і ви гідно виконуєте покладені на вас повноваження, оправдовуючи сподівання людей та сприяючи розвитку нашої громади й України, як демократичної й правової держави.

В день професійного свята, від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу та мене особисто висловлюємо вдячність за вашу роботу та професіоналізм! Також, в цей день, важливо згадати ветеранів органів прокуратури, які своєю відданістю професії заклали славні традиції, пронесли їх через роки та примножили авторитет органів прокуратури, а нині передають свій неоціненний досвід молодому поколінню в нашій громаді.

Від щирого серця бажаємо усім працівникам прокуратури, вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні, наснаги та невичерпної енергії у нелегкій роботі на благо нашої громади та України в цілому!

Зі святом!

Сахновщинський селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь