Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

ДО 300-ЛІТТЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ  ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ

Дата: 03.11.2022 11:14
Кількість переглядів: 220

Фото без опису3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, музиканта, педагога.
Враховуючи важливість постаті Григорія Сковороди Верховна Рада України прийняла Постанову «Про відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди» від 04 листопада 2020 року № 973-ІХ та Кабінет Міністрів України затвердив розпорядження «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди» від 12 жовтня 2022 року № 899-р.
6 лютого 2022 року – за 300 днів до святкування 300 років від дня народження Григорія Сковороди – Міністерство культури та інформаційної політики України презентувало айдентику національної кампанії «Світ Сковороди». Зважаючи на вищевикладене, на офіційних сторінках сайтів громади та у соціальних мережах у період з 03 листопада по 03 грудня 2022 року розміщуємо офіційну айдентику. 
Як писав Григорій Савич: «Хто добре запалився, той добре почав, а добре почати – це наполовину завершити». І з легкої руки філософа ми починаємо цикл заходів до 300-річного ювілею від дня народження Григорія Сковороди. 
Святкування 300-річчя Григорія Сковороди – одна з ключових культурно-мистецьких подій 2022 року. Українці мають пишатися, що саме наша країна є домівкою одного з найвпливовіших філософів Східної Європи. Тому закликаємо творчі спільноти нашої громаді долучатися і організовувати тематичні заходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь