Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулися виїзні прийоми селищного голови в Багаточернещинському та Великобучківському старостинських округах

Дата: 19.10.2022 17:23
Кількість переглядів: 204

Фото без опису19 жовтня у Багаточернещинському та Великобучківському старостинських округах, у селах Багата Чернещина та Великі Бучки, відбулися особисті прийоми жителів старостатів селищним головою Володимиром СУЄЦЬКИМ.

До Володимира Володимировича звертались люди різних категорій, але переважали внутрішньо переміщені особи та пенсіонери. Їх турбували питання надання гуманітарної допомоги, зимового опалення, отримання дров за державною програмою, транспортного сполучення між селами та селищем, медичного обслуговування, отримання медичних препаратів і особисті питання. Також звертались працівники закладів освіти та первинної медичної допомоги зі своїми проблематичними питаннями пов’язаними з опаленням та потребою у працівниках.

Разом з тим, за дорученням голови обласної депутатської групи «Відновлення України» Сергія ГЛАДКОСКОКА, Володимир СУЄЦЬКИЙ та Віталій ЯКОВЕНКО привезли та роздали гуманітарну допомогу у вигляді харчових наборів жителям Огіївського та Багаточернещинському округу.

Сахновщинський селищний голова взяв до уваги всі прохання та звернення людей. Вся надана жителями інформація вже обробляється спеціалістами та організовується процес по розв’язанню цих питань. Володимир СУЄЦЬКИЙ взяв на контроль гострі питання по відновленню водопостачання в селі Багата Чернещина, формування списків для отримання дров за державною програмою, надання ліків, засобів гігієни та продуктової допомоги внутрішньо переміщеним особам та жителям старостатів, які звертались.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь