Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Привітання селищного голови з Днем захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва

Дата: 14.10.2022 09:40
Кількість переглядів: 202

Фото без описуЗахисники й захисниці та жителі Сахновщинської громади ! Вітаю вас із Днем захисників та захисниць України, православним святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва!

День захисників та захисниць України є особливим для тих, хто боронить нашу країну від російського агресора. Вони – це сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України. Взявши приклад зі своїх попередників, людей, які відстоювали інтереси держави роки тому, українські чоловіки та жінки, з любов'ю до рідної землі та батьківської хати, повагою до українських традицій та рідної мови, продовжують захищати свою землю і сьогодні.

Варто зазначити, що ці свята відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради та себе особисто, я хочу привітати всіх, чия мужність і сміливість є зразком самовідданості та патріотизму. Всіх, хто зі зброєю в руках боронили та боронять сьогодні нашу землю від російського окупанта. А також волонтерів, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усіх борців за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу. Нехай Покров Богородиці принесе чистоту і надію у ваш дім, вбереже від негод та нещасть. Бажаємо вам здоров’я, віри в душі, благополуччя в родині й мирного неба над головою!

Ми віримо, що завдяки вам скоро перестануть гриміти вибухи, витруть сльози матері, дітки забудуть що таке повітряна тривога, замайорять синьо-жовті прапори по всій Україні, закінчиться війна, настане мир і спокій, нарешті розквітне наша ненька-Україна.

Вітаю всіх зі святами! Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь