Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

З добротою в серці заради Перемоги 

Дата: 05.10.2022 15:49
Кількість переглядів: 503

Фото без описуДепутат Харківської обласної ради Армен БАКМАНЯН від початку повномасштабної війни й до сьогодні продовжує допомагати воїнам, внутрішньо переміщеним особам, жителям деокупованих територій, соціально незахищеним жителям громади та сахновщинським благодійним організаціям. Однією з таких є благодійна організація «Благодійний фонд «Серця незламних», очільницею якої являється Руслана КОРІННА. Нещодавно у своєму дописі в Facebook Руслана написала, що Армен Володяйович надає допомогу потребуючим верствам населення та нашим захисникам впродовж довгого часу. Вона відзначає: «Допомагати людям - справа благородна й відповідальна. Допомога під час війни - ознака патріотизму й право називатися справжнім громадянином своєї Держави».

«Депутат ХОР з першого дня повномасштабного вторгнення росії надає підтримку громадянам медикаментами. І навіть у часи, коли з полиць аптек зникли ліки проти захворювань щитоподібної залози, йому вдалося знайти й передати для потребуючих громадян ці медикаменти, які надаються людям й до сьогодні. На днях Армен БАКМАНЯН надав фонду необхідні препарати: протизастудні, снодійні, для нормалізації артеріального тиску, від серцевих захворювань й багато інших. Благодійна організація вже їх передала захисникам у Сахновщинській громаді, воїнам на передовій та потребуючим верствам населення», - зазначає волонтерка. 

 Також у своєму пості очільниця благодійної організації «Благодійний фонд «Серця незламних» висловлює вдячність від сотень цивільних громадян, захисників та особисто від себе за можливість допомагати: «Життя та здоров’я - це безцінний скарб! Дякуємо, що допомагаєте зберегти найцінніше».

Активна громадянська позиція, соціальна відповідальність, людяність, доброта, щедрість та увага до проблем  сьогодення – є ідентифікатором справжніх громадян своєї країни, патріотів, людей, які хочуть допомогти своїй державі та її громадянам не словом, а ділом. Сахновщинська селищна рада приєднується до слів вдячності Армену БАКМАНЯНУ та висловлює їх всім благодійникам громади. Пишаємось тим, що на нашій землі проживають люди, які поєднують у собі всі вище зазначенні якості.
Переможемо разом! Слава Україні!

Фото: Руслана КОРІННА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь