Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Сахновщинська громада знову втратила Героїв

Дата: 08.09.2022 15:21
Кількість переглядів: 609

Фото без описуВійна забирає життя найкращих, наш цвіт нації, сильних, мужніх, сміливих патріотів нашої держави, які жертвують своїм здоров’ям, майбутнім, життям відстоюючи незалежність та територіальну цілісність України.

В боях під Херсонщиною внаслідок мінометного обстрілу вірні військовій Присязі, виявивши стійкість і мужність, за Україну та мирне життя її народу загинули наші земляки: СТЕПАНЕНКО Віктор Анатолійович - житель села Шевченкове та ЛУГОВИЙ Юрій Юрійович – житель селища Сахновщина. 

Віктор був гранатометником піхотного відділення, він загинув 3-го вересня на полі бою, отримавши поранення несумісне з життям. Його побратим Юрій, який служив в цьому ж відділені, помер 5-го вересня в шпиталі від тяжкого поранення.

Рідні та знайомі на своїх сторінках в соціальних мережах згадують Віктора СТЕПАНЕНКА як світлу, добру, чуйну та завжди веселу людину, мужнього чоловіка, найкращого друга, брата та сина. Про Юрія ЛУГОВОГО близькі люди пишуть: «Юра, ти Герой і назавжди таким залишишся для усіх хто тебе знав, знав раніше й тепер. Ця війна змінила всіх, а тебе забрала...».

Від імені всієї Сахновщинської громади висловлюємо щирі слова вдячності та співчуття рідним і близьким загиблих воїнів. Вся громада схиляє голови в скорботі разом з вами та поділяє біль втрати. Низький уклін, вічна пам'ять і слава Героям! Герої не вмирають! Пам'ять про них завжди житиме в наших серцях!

Про дату та час похорон селищна рада повідомить додатково.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь