Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Комунальні підприємства продовжують дбати про благоустрій селища

Дата: 15.07.2022 14:27
Кількість переглядів: 492

Фото без описуБлагоустрій – справа щоденна, тому сахновщинські комунальні підприємства кожен день займаються впорядкуванням зовнішнього вигляду громади.

За поточною діяльністю КВКП працює над ліквідацією поривів, відновленням водопостачання та посиленням тиску води на ділянках, які цього потребують. ПКП здійснює обкошування узбіч, вивіз сміття, ремонт доріг, прибирання парків, вулиць та дитячих майданчиків.

Але крім своїх повсякденних робіт, додатково працівники комунальних підприємств, за дорученням селищного голови, виконують роботи для забезпечення більш комфортого життя мешканців.

Нещодавно жителі Сахновщинської громади звернулись до селищного голови з проханнями очистити від бруду та сміття придорожні узбіччя по вулиці Південновокзальна та привести до належного вигляду територію вздовж залізничної дороги біля житлових будинків по вулиці 17 вересня.

Володимир СУЄЦЬКИЙ відреагував на прохання громадян та за його дорученням Сахновщинське комунальне підприємство 13 та 15 липня розпочало роботи по впорядкуванню проблемних територій.

12 липня Сахновщинське комунальне водоканалізаційне підприємство спільно з Сахновщинським підприємством комунальних послуг виконали санітарно-гігієнічні роботи та замінили воду у фонтані в центрі селища.

15 липня за дорученням селищного голови та під контролем його заступника Максима КАРПЛЮКА працівники Сахновщинського КВКП розпочали роботи із підготовки КЗ "Сахновщинський навчально-реабілітаційний центр" до осінньо-зимового періоду.

Дякуємо працівникам за щоденну роботу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь