Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Війна забирає найкращих

Дата: 21.06.2022 08:24
Кількість переглядів: 344

Фото без описуЩе одну болючу втрату переживає Сахновщинська громада. Жорстока війна забирає найкращих синів України, мужніх та відважних воїнів та справжніх захисників. 20-річний Віталій Плахотін, який народився в селі Максимівка загинув під час бою в Донбасі. 

Ось що повідомляє «Суспільне Новини» про загиблого нашого земляка:

«…20-річний військовослужбовець Збройних сил України Віталій Плахотін з села Максимівка Сахновщинської громади загинув на Донбасі.

Про це Суспільному розповіла директорка Костянтинівського ліцею Валентина Косточка, де до 9-го класу вчився Віталій. Тиждень тому до неї звернулася мати Віталія Світлана — просила допомогти знайти сина, тому що втратила з ним зв’язок.

"Ми зв’язалися з волонтерами, які добираються ближче до фронту. Військові повідомили, що був великий бій. І хлопці, які відступали, стрибали під міст, щоб сховатися. Ніхто не знав, чи є там Віталій. Але туди було пряме попадання... І потім, мабуть, через два дні зателефонував його дядько, він також на війні, і повідомив, що Віталія немає. Він загинув", — розповідає Валентина Косточка.

Для ідентифікації загиблого у матері Віталія взяли зразки ДНК.Віталій Плахотін став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну, брав участь в обороні Слов’янська та Бахмута.

"Це для нас трагедія, дуже велика. Добросовісний, чесний, працьовитий, веселий хлопчина. Він дуже дорожив мамою. Любив маму, мама — його. Дуже цінував домашні традиції", — згадує учня Валентина Косточка.

Прощатимуться з Віталієм у рідному селі Максимівка Сахновщинської громади.».

Від імені всієї Сахновщинської громади висловлюємо щирі співчуття та вдячність рідним та близьким Віталія. Перебуваємо у скорботі разом з вами. Світла пам‘ять про нашого мужнього воїна, який віддав своє життя боронячи нашу Батьківщину та захищаючи наші життя, назавжди залишиться з нами.

Герої не вмирають - вони вічно живуть у наших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь