Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Корисно провели дозвілля й ЗСУ допомогли

Дата: 10.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 186

Фото без опису8 травня на Сахновщинському стадіоні "Колос" відбувся благодійний турнір з міні- футболу на підтримку ЗСУ та змагання з пляжного волейболу серед ветеранів .
 
У турнірі з міні - футболу участь взяли 11 команд. Були спортсмени з красноградщини, кегичівщини, Харкова, ВПО з усіх куточків України та місцеві. Вразили вболівальників і назви команд, такі як  "Україна" , "Азовсталь", " Чорнобаївка", " Салтівка", " Тероборона" , за яку грали наші хлопці з блокпостів. Було проведено 20 матчів, в 6 з них долю переможців визначати довелося лише в серії пенальті.

В результаті всіх матчів перемогу в турнірі та основний кубок отримала команда " Куми" (капітан Какадій Роман), яка не програла жодного матчу.
Друге місце за командою "Юність" (капітан Суєцький Олександр) та третє за командою "Факел" з Краснограду (капітан Домненко Євген). Кращим гравцем турніру було визнано Лавренова Сергія ( "Куми").

Під час турніру було зібрано 11 750 грн, які підуть на підтримку наших хлопців, які зараз захищають нашу рідну Батьківщину.
 У змаганнях з волейболу перемогу святкували Терещенко Олександр та Кущ Костянтин, другими стали Харченко Олександр та Мідний Вадим і третіми - Філоненко Олексій та Василенко Микола.
 Дякуємо Дядюку Михайлу та його сину Михайлу за суддівство, дякуємо Клочко Олені за смачні пиріжки та Всім учасникам змагань і вболівальникам, що завітали до нас на стадіон.

Єднаймося й перемагаймо ! Все буде Україна! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь