Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 

Дата: 09.05.2022 15:08
Кількість переглядів: 1176

Фото без опису

8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року цей день ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни Росії проти України. Нам знову довелося взяти до рук зброю та боронити  свою свободу та рідну землю. Вислів «ніколи знову» Росія своїми злочинами  стерла й  розбомбила сотнями ракет. Подвиг наших дідів, за який український народ та Європа будуть вдячні до кінця життя – Росія обезцінила та забула. 

8 травня  з нагоди 77-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні без урочистостей відбулося покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам за участі керівництва селищної ради на чолі з головою Володимиром СУЄЦЬКИМ та депутатом обласної ради Арменом БАКМАНЯНОМ. 

«Сьогодні, у День пам’яті та примирення, ми вклоняємося перед усіма, хто захищав рідну землю й світ від нацизму. Ми відзначаємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу антигітлерівської коаліції. Зараз ми так само боронимо нашу Україну, б’ємося за мир та свободу. Ми відчули що таке війна, ми відчули весь біль і розпач, але нікому і ніколи не віддамо нашу землю, знаючи і пам’ятаючи ту ціну, яку заплатили наші предки.  Вічна шана всім, хто протистояв нацизму! Вічна пам'ять та вдячність усім загиблим під час Другої світової війни!» - сказав Володимир СУЄЦЬКИЙ. Хвилиною мовчання було вшановано пам`ять загиблих.

В Сахновщинській громаді залишився один ветеран – Ожуженко Кузьма Іванович, традиційно в переддень свята депутат обласної ради А.В БАКМАНЯН та секретар селищної ради В.Д ЯКОВЕНКО відвідали ветерана, поспілкувалися з ним та від імені всієї громади передали вітання. Незважаючи на поважний вік Кузьма Іванович має бадьорий вигляд й жваво цікавиться подіями в нашій громаді.

Як сказав наш Президент: «…І зовсім скоро в Україні буде два Дні Перемоги. А в когось не залишиться жодного. »



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь