Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

На території селища Сахновщина спрацювала ППО.

Дата: 03.05.2022 12:11
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

За офіційною інформацією вибух, який вчора, 2 травня, почули всі мешканці селища та ближніх сіл пов’язаний з роботою системи протиповітряної оборони України. 

Ракета влучила прямо в водойму на в’їзді в селище, там і здетонувала. Займання не було. Рятувальники дослідили місце вибуху та прибрали уламки. Жертв та постраждалих немає. Але пошкодженні деякі об’єкти інфраструктури та будинки мешканців селища, які знаходяться в окрузі. Там звуковою хвилею повибивало вікна. 

Через це з самого ранку селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ разом з співробітниками відвідали дитячий садочок №2, виробниче приміщення та будинки мешканців селища, які знаходяться в окрузі. Встановили план заходів для ліквідації цих пошкоджень. 

ППО працює  задля нашої безпеки, але потрібно не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й дотримуватись правил безпеки. Навіть якщо спрацьовує протиповітряна система, уламки можуть впасти на будинки або ж зашкодити людині.  

Зверніть увагу! Що місце де здетонувала ракета є в будь-якому випадку НЕБЕЗПЕЧНИМИ. Не потрібно без необхідності та через цікавість гуляти в цих зонах. ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО Й ЗАГРОЖУЄ ВАШОМУ ЖИТТЮ ТА ЗДОРОВ’Ю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь