Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

До дня охорони праці!

Дата: 29.04.2022 09:21
Кількість переглядів: 381

 Фото без описуКрасноградське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області пропонує підприємствам, установам та організаціям різних форм власності 28 квітня 2022 року вшанувати пам'ять працівників, які загинули на виробництві, як в мирний час, так і під час воєнного стану. Також просить провести позапланові інструктажі з питань охорони праці, щодо дій у надзвичайних ситуаціях, направлених на збереження життя і здоров’я працівників під час виконання своїх професійних обов’язків, дотримання вимог охорони праці та по наданню першої долікарської допомоги.

Якщо ви хочете, щоб День охорони праці став ефективним інструментом, залучіть до участі у заходах якнайбільше працівників. Обговоріть проблемні питання та проведіть круглі столи з керівниками структурних підрозділів та працівниками . Так вони побачать, що вас насправді турбує безпека персоналу. Крім того, зворотній зв’язок від працівників допоможе визначити причини наявних проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь