Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

18 березня 2022 року відбулося засідання XVIII сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання.

Дата: 22.03.2022 18:55
Кількість переглядів: 599

Фото без описуНа сесії були присутні: селищний голова Володимир СУЄЦЬКИЙ, секретар селищної ради Віталій ЯКОВЕНКО, керівники правоохоронних органів, керівники структурних підрозділів, виконавчий апарат селищної ради. У роботі сесії взяли участь 20 із 26 депутатів.

На порядок денний було винесено 13 питань, які були попередньо заслухані на постійних депутатських комісіях селищної ради.

1. Винесено на розгляд XVIII сесії Сахновщинської селищної ради VIII скликання такі питання:

1.1 Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Сахновщинської селищної територіальної громади за 2021 рік. Доповідає: СІБАГАТУЛЛІНА Ольга Василівна – начальник фінансового відділу.

1.2 Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021 року

No1645-VIII «Про селищний бюджет на 2022 рік» та додатків до нього». Доповідає: СІБАГАТУЛЛІНА Ольга Василівна – начальник фінансового відділу.

1.3 Про затвердження положень про структурні підрозділи виконавчого апарату Сахновщинської селищної ради. Доповідає: СІРЕНКО Світлана Василівна – керуюча справами селищної ради.

1.4 Про внесення змін до «Програми розвитку місцевого самоврядування Сахновщинської селищної ради на 2021-2022 роки». Доповідає: ЯКОВЕНКО Віталій Дмитрович – секретар селищної ради.

1.5 Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області» за 2021 рік. Доповідає: РУДАКОВА Олена Миколаївна – директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

1.6 Про затвердження фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області» на 2022 рік. Доповідає: РУДАКОВА Олена Миколаївна – директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

1.7 Про надання попередньої згоди на прийняття у комунальну власність Сахновщинської територіальної громади об'єкту нерухомого майна. Доповідає: КУХТІНА Катерина Петрівна – начальник відділу економічного розвитку та проектно-інвестиційної діяльності.

1.8 Про внесення змін до рішення XVII сесії VIII скликання від 28 січня 2022 року No1823-VIII «Про зміну назви об'єкту будівництва». Доповідає: КУХТІНА Катерина Петрівна – начальник відділу економічного розвитку та проектно-інвестиційної діяльності.

1.9 Про затвердження Статуту комунального підприємства охорони здоров'я «Центральна районна аптека No 102». Доповідає: ЯКОВЕНКО Віталій Дмитрович – секретар селищної ради.

1.10 Про внесення змін до рішення XVII сесії VIII скликання Сахновщинської селищної ради від 28.01.2022 року No 1814-VIII «Про затвердження Програми утримання та розвитку благоустрою населених пунктів Сахновщинської селищної ради на 2022-2025 роки». Доповідає: РЕПРИНЦЕВ Ігор Едуардович – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства .

1.11 Про внесення змін до рішення селищної ради від 20.08.2021 року No699 VIII «Про порядок поховання та похоронну справу а також порядок надання ритуальних послуг на території Сахновщинської селищної ради». Доповідає: БОРИСЮК Юлія Сергіївна – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

1.12 Про затвердження Програми територіальної оборони Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області на 2022-2023 роки. Доповідає: ТАТАРІНЦЕВ Сергій Павлович – завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи та запобігання корупції

На сесії обговорили актульні проблеми на даний час та прийняли рішення з усіх перерахованих вище питань.

З рішеннями XVIII сесії ви можете ознайомитись  за посиланням: http://sahnovschina.gromada.org.ua/docs/

Докладніше про ключові й важливі питання читайте у наступних публікаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь