Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Надаємо актуальну інформацію щодо діючих і обладнаних укриттів у селищі Сахновщина

Дата: 02.03.2022 16:06
Кількість переглядів: 329

1. Підвальне приміщення Будинку культури, вул. Народна, 2. Підвальне приміщення КЗ «Сахновщинський ліцей N2», вул. Остапченка, 40. 3. Підвальне приміщення КЗ «Сахновщинський навчально-реабілітаційний центр», вул. Тарасів Шлях, 69. 4. Підвальне приміщення Сахновщинського елеватору, вул. 17 вересня, 70. На фото - підвальне приміщення Будинку культури. Силами місцевої влади, працівників закладу культури й небайдужих громадян укриття обладнано лавками, стільцями, ліжками й ліжечками, є запаси їжі й води, відра-туалети, налагоджено електричну проводку, є світло й розетка, електрочайник.

Завтра ці роботи планується завершити у всіх укриттях.

З метою захисту від мародерів і диверсантів приміщення вирішено не залишати відчиненими цілодобово. Але в разі повітряної тривоги вони будуть НЕГАЙНО відчинені черговими.

5. Підвальне приміщення житлового будинку, вул. Шмідта, 14. Укриття обладнано силами мешканців будинку. Є все необхідне.

Прохання до жителів громади з селища і старостинських округів, надати актуальну інформацію про обладнані сховища, для створення розширеного переліку укриттів. Надсилайте інформацію в коментарях чи в особистих повідомленнях.

Пам’ятайте головне - у разі, якщо ці укриття доведеться використати, допомагайте тим людям поруч з вами, що не здатні самостійно дістатися у сховище.

Підтримуймо одне одного у цей складний час!

Вистоїмо і переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь