Сахновщинська селищна рада
Харківська область, Красноградський район

Змагання з важкої атлетики

Дата: 23.02.2022 08:32
Кількість переглядів: 311

Фото без опису 18 лютого в м.Харкові юні спортсмени Сахновщинського ДЮКФП "ОЛІМП" разом зі своїм тренером Андрієм Пов'якалом взяли участь у відкритому чемпіонаті Харківської області серед чоловіків та жінок та відкритому чемпіонаті КДЮСШ "ХТЗ" з важкої атлетики.

 На змагання зібралися найсильніші атлети, за плечима яких участь в чемпіонаті України, міжнародних змаганнях, чемпіонатах Європи та світу, навіть була Камілла Конотоп, яка зайняла високе 5 - місце на Олімпійських іграх 2020 року в Токіо.

 Було в кого повчитися і себе показати. Так срібними???? призерами в своїх вагових категоріях стали Плотнікова Анна та Панкратов Олександр, третій показник був у Пов'якала Андрія, але тільки за черговістю спроб прийшлося олуститися на 4 місце, яких у нас було немало...

 Склад команди : Гліб Рудов, Олександр Василиха, Богдан Костишак, Андрій Карбань, Плотнікова Анна, Софія Нестеренко , Вікторія Мізун ( учні КЗ Сахновщинський ліцей 1), Володимир Цех, Андрій Розумович, Олександр Панкратов ( КЗ Сахновщинський ліцей 2), Сергій Замула, Володимир Левченко  ( Лебедівська гімназія), Олександр Крикля та Андрій Пов'кало (тренер) та представник команди - Володимир Яцина.

 Дякуємо за допомогу в організації поїздки Володимиру Суєцькому, Григорію Перкіну та за фінансову допомогу на харчування спортсменів - депутатам Сахновщинської селищної ради  Олександру Черкасу та Аліні Бєлік. Також окрема подяка тренеру Андрію Пов'калу та нашому водію Григорію Перцю. 

 Готуємося до нових стартів та перемог!!! 

 

З повагою, Володимир Яцина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь